POTREBNO JE
ZA KORU 250 g mlevenog
keksa, 100 g šećera u prahu, 100 ml skuvane nes
kafe, kašika višnjevače ili ruma, 100 g otopljene
čokolade, 100 g
mlevenih prženih
oraha, kašika kakaoa ZA FIL 100 g
kokosa, 100 g
maslaca, 100 g šećera u prahu, 100 g malina, 3 kašike vode, 3 kašike
šećera
PRIPREMA
Sve sastojke za koru izmešajte u ujednačenu smesu i razvijte je na
providnoj foliji u pravougaonik. Vodu i šećer stavite da provri, a
maslac, šećer u prahu i kokos izmiksujte. Sipajte prokuvani šećer i
maline, pa još malo mutite da dobijete kremastu smesu. Rasporedite je
preko kore i pažljivo uvijte u
rolat. Uvaljajte ga u kokos i ostavite da
se stegne u frižideru.