srijeda, 2. srpnja 2014.

Kokos fantazija

 

Kombinacija kokosa, kafe, čokolade i vanilije, pun pogodak, jednostavno i brzo.

Sastojci

    Biskvit:
     4 bjelanjka
     250 grama šećera
     150 grama kokosa
    Preljev:
     2 žlice kakaa
     2 žlice šećera
     1 žlica instant kave (nescafe)
     100 grama čokolade (za kuhanje ili mliječne)
     4 žlice mlijeka
    Krema:
     1/2 l vrhnja za šlag
     1 vrećica instant pudinga od vanilije

Priprema


    Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20x30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
    Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
    Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
    Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
    Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi. (coolinarika.com)